Dit is wat klanten zeggen:

“Jos Winkel Arbeidsveiligheid (Brandpreventie en Arbo advies) heeft geholpen ons bedrijf voor altijd ten goede te veranderen. Vanaf het begin met de RI&E, tot het opzetten van allerlei documenten zoals o.a. een Bedrijfsnoodplan, Gevaarlijke stoffenregistratie, Huishoudelijk reglement en Verkeersplan, heeft hij het veiligheidsbeleid binnen Camso Nederland B.V. vorm gegeven. Het besef dat veiligheid van iedereen is en dat alle medewerkers daaraan moeten bijdragen is deel geworden van het bedrijf. Het heeft een tijd geduurd voordat cynisme vervangen was door enthousiasme binnen het bedrijf. Jos heeft vaker met dat bijltje gehakt, en wist dat het een tijd zou duren. Ondertussen bleef hij volhardend en optimistisch. Jos staat ook op zijn strepen en neemt zijn eigen verantwoordelijkheid heel serieus. Precies wat je nodig hebt als je als bedrijf daadwerkelijk een verandering wenst te ondergaan.”
De heer Bart Raats,
Sales & Operations Director,
Managing Director,
Camso Netherlands
“Al een aantal jaren werken wij op basis van Arbozorg samen met Jos winkel. We hebben op dit gebied bewust gekozen voor een specialist die dagelijks in dit werk zit. Afspraken worden nagekomen en een adviesvraag tussendoor wordt snel opgepakt. Wat begonnen is met het uitvoeren van de RI&E is verder doorgezet naar ook het geven van Toolboxen bij ons intern. Op gebied van aanbevelingen en/of nieuwe wetgeving, worden we door Jos op de hoogte gehouden. Daarbij volgt ook regelmatig een advies om rekening mee te kunnen houden. Doordat we al een tijdje samenwerken kent Jos onze cultuur en kan hij ons gericht en directe informatie verstrekken.”
De heer Dick de Leeuw
directeur Ales Metaaltechniek
Ales Montage
Cornelissen Metaaltechniek
“In april 2016 zijn wij verhuisd naar een ander bedrijfspand. Een prima moment om onze RI&E te updaten, zo dachten wij. Vrij kort daarna ontmoette ik Jos Winkel op een netwerkavond waarbij dit ter sprake kwam, en het prettige onderhoud van toen heeft mij doen besluiten Jos een offerte te laten maken, en nadat ook die meeviel, is de opdracht verleend. Sindsdien heeft Jos ons met raad en daad bijgestaan en tot gevolg gehad dat wij inmiddels diverse verbeterpunten hebben kunnen aanbrengen. Over de samenwerking zijn wij uiterst tevreden waarbij niet alleen de communicatie altijd vriendelijk en open is, maar zijn adviezen ook altijd duidelijk, relevant en nuttig. Wat ons betreft zal onze samenwerking uitgroeien tot een langdurige.”
De heer Rob van Ingen
Market Operations Director for AT, CH, IT & NL
and Managing Director for NL at Hultafors Group