Brandpreventie

Brand is een van de ergste dingen die een ondernemer kan overkomen.

Ook als er geen slachtoffers zijn, is de impact van brand op een organisatie enorm. Goed verzekerd zijn is een vereiste en kan de last en de overlast verlichten. Toch gaat 65 % van de bedrijven die met een grote brand te maken kregen binnen 3 a 4 jaar na de heropening alsnog failliet. Alle reden om brandpreventie een hoge prioriteit te geven.

Maar als u het dan goed voor elkaar heeft en de buren zijn niet net zo zorgvuldig, dan loopt u alsnog risico. Ook met die blik moet u kritisch naar uw bedrijfshuisvesting en de omgeving kijken.

Jos Winkel Arbiedsveiligheid is specialist in brandpreventie en levert kennis en ondersteuning door middel van:

Brandpreventie advisering, Brandpreventiemanagement- en detachering, Ondersteuning in de ontwerpfase van bouwplannen, Gebruiksvergunningen in het kader van het activiteitenbesluit, Controle rondes brandveiligheid, Behandeling van geschillen met de gemeente over de omgevingsvergunning, Grote brandcompartimenten, Beheersbaarheid van brand, BRZO, Gevaarlijke stoffen en Strenge eisen van de verzekering

Daarnaast helpen wij u met voorlichting van uw personeel over brandpreventieve maatregelen in uw pand en op uw terrein, de preventieve voorzieningen en maatregelen c.q. de gebruiks vereisten.

Zie ook de gratis Download "Een ongeval zit in een klein boekje" (pdf).
 
VRAGEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
Neem Contact Op